Behandelingen

Balayage

Balayage

Balayage

Balayage is dé trend van nu. Balayage geeft een natuurlijke overgang van donker naar licht. Ook wel een sun kissed look genoemd. Deze subtiele look is voor veel mensen geschikt.

Doordat dit een onderhoudsvrije techniek is kan je een paar maanden vooruit met je kleur. Daarbij moet je natuurlijk wel de juiste producten gebruiken.

Wij geven je graag advies!

Highlights

Highlights

Highlights

Highlights, de mogelijkheden zijn "endless".

Je kan hier zoveel looks mee creëren, van babylights tot lowlights alles is mogelijk. Wist je dat wij herbruikbare folies gebruiken. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu.

Haarverlenging

Haarverlenging

Haarverlenging

Droom je ook van een volle bos met haar en lange lokken, met Hairweaves wordt je droom werkelijkheid. Doormiddel van microringetjes wordt deze weave geplaatst, daardoor heb je vrij wel geen beschadiging aan je eigen haar. Door de weaves elke 6 á 8 weken omhoog te plaatsen en goed te verzorgen, heb je het langste plezier van jou verlenging. Kom gerust voor info bij ons langs.

Check de resultaten op onze instagram!

Keratine infinity ice

Keratine infinity ice

Keratine infinity ice

Shiny and smooth hair? dan is de keratine behandeling wat voor jou!

Yes! Het is eindelijk zo ver!

De keratine infinityt ice is een speciale keratinebehandeling ontwikkeld speciaal voor blond, geblondeerd of wit haar! met deze formaldehydevrije keratine behandeling blijft je haar tot 7 maanden stijl en pluisvrij! Door de toevoeging van violetpigment wordt verkleuring tegen gegaan.Het resultaat is afhankelijk van de wens van de klant én de conditie van het haar.

Geen blond haar maar je wilt wel stijl haar? Let us know! 

Oxilock

Oxilock

Oxilock

Want to know the secret to luscious locks?

Oxilock plasma zorgt ervoor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Dit allemaal dankzij zijn verbazingwekkend 3 voudige herstelvermogen.Oxilock plasma verminderd het afbreken van het haar met 98%, zodat kleurspecialisten grenzen durven en kunnen verleggen.

Jean Paul Myné

Jean Paul Myné

Jean Paul Myné

wist je dat wij sinds kort met Jean Paul Myné werken? Jean Paul Myné is afkomstig uit italië. Zij staan bekend om hun natuurlijke, kwalitatief en hoogwaardige vegan en dierproefvrije producten. Wil je meer weten over onze producten? wij geven graag advies!
DOC

DOC

DOC

Wist je dat de DOC van Jean Paul Myné de eerste en enige waterloze kleuring is? maar op basis van aloë vera wat super zacht is voor het haar.

Deze bijzondere kleuring heeft de perfecte grijsdekking en is ook nog is ammonia vrij! Door de perfecte combo van verschillende plantaardige grondstoffen is de kleuring ook nog is helemaal vegan.

Föhnen

Föhnen

Föhnen

Met een föhn / stylingbehandeling zorgen wij ervoor dat het haar volume krijgt die jij wenst. Wij geven advies voor de juiste omlijsting van jou gezicht en verwerken dat in een kapsel. Heb je een speciaal model in gedachte neem dan een foto of voorbeeld mee.

Kom eens langs voor een advies gesprek bij Jacques van bellen kappers.

Zo zorgt ons team van kappers er voor om jouw droomkapsel te realiseren.

Bruidskapsels

Bruidskapsels

Bruidskapsels

De mooiste dag van je leven begint met mooi haar van Jacques van bellen kappers. Op aanvraag verzorgen wij jouw bruidskapsel en denken we graag met jou mee. We maken eerst een proefkapsel voor de perfecte match. Zodat je op de dag  zelf geen stress ervaart