Over ons

Vanaf 1964 is Jacques van bellen kappers een begrip in Oegstgeest.

De kapsalon is Anno nu niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Bij de bouw van het winkelcentrum ‘Lange Voort’ in Oegstgeest is Jacques van bellen kappers de eerste geweest die zijn kapsalon in het prachtige centrum heeft gevestigd. Wat begon als een gespecialiseerde dameskapsalon/schoonheidsalon en parfumerie is terug gegaan naar de core business  een professionele dames en heren kapsalon waar kwaliteit en persoonlijk contact centraal staat.

 We werken met veel passie en liefde voor ons vak. De wens van de klant is leidend in ons professioneel advies. We doen er alles aan om onze klanten een coupe te geven die bij haar/hem past. 

 

De nieuwe, moderne salon!
 

Als kers op de taart is in 2015, met een grote verbouwing is de kapsalon omgetoverd tot een modern - gezellige - luxe en professionele plek waar iedereen verwelkomt wordt met een glimlach.

Bij Jacques van bellen vinden wij duurzaamheid belangrijk. Hiervoor is onze keuze gevallen op producten van het Italiaanse merk Jean Paul Myné. Jean Paul Myné staat bekend om de hoogwaardige en natuurlijke haarverzorging producten. Door natuurlijke producten te gebruiken met zo min mogelijk co2 uitstoot dragen zij bij aan duurzame schoonheid. 

Wij werken met een enthousiaste - gespecialiseerde - gediplomeerde team, van ervaren haarprofessionals. Door samen naar jouw wensen en trends te kijken, ontdekken we wat het beste bij jou past. Zo krijg je het kapsel waar je je goed bij voelt.

Naast knippen en kleuren bieden wij ook een oxilock behandeling.

Wij zorgen er voor dat op de belangrijkstedag van je leven "de trouwdag". Je haar perfect zit door eerst een proefkapsel te maken. Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal doen?

Neem dan eens een kijkje bij onze diensten en sociale media!