Blog

Top 5 dameskapsels voor de zomer

Nu het weer lekkerder weer wordt is het tijd om na te denken over de perfecte zomerse coupe. In deze blog beschrijven we vijf top dameskapsels voor de zomer van 2019, zodat je inspiratie hebt voor de volgende knipbeurt. 

Korte kapsels

Korte kapsels komen terug in de mode! Een kort kapsel is toch heerlijk als het warm weer is? Voor iedereen is iets anders geschikt, zo kun je ervoor kiezen om het te combineren met een pony, een lok of een meer volumineus model. Bij Jacques van bellen zijn wij gespecialiseerd in het geven van persoonlijk advies en vinden graag een korte coupe die bij jou past!

De pony

De pony komt terug in zowel kort als lang haar. Voor de kortere kapsels gaan we vooral schuine pony’s zien waarin zelfs de nek zichtbaar is. Maar niet getreurd, de langere kapsels zijn zeker niet verleden tijd! Een schuin geknipte pony of rechte ‘gordijntjes pony’ is helemaal in de mode. Let wel op dat met een pony advies erg belangrijk is! Het kan namelijk zo zijn dat het niet het perfecte kapsel is met de vorm van je gezicht. 

De bob

De bob kennen we al een tijdje, en blijft gelukkig ook nog trendy deze zomer. We gaan hem waarschijnlijk wel in een iets langere variant zien, waardoor het wat meer volume genereert. Door balayage kleuring of highlights te gebruiken in combinatie met wat stylingsproducten krijg je een heel leuk effect. 

Lang, golvend haar

Lang golvend haar blijft een favoriet! Zorg ervoor dat je haar op een gezonde manier lang groeit door regelmatig puntjes bij te knippen en versleten puntjes te verwijderen. Door middel van onze watergolf techniek creëren we prachtige golven in je haar. Wil je meer weten over de watergolf techniek? Klik dan hier. 

Kleur je haar! 

Deze zomer gaan we vooral gekleurd haar zien. Steeds meer is tegenwoordig mogelijk op het gebied van haarkleuring, zoals het gebruik van pastelkleuren of honingtinten. Ga eens uit je comfort zone en kies voor een koraal kleur, grijsblond of een honingtint! Bij Jacques van bellen hebben wij kleurspecialisten in ons team die je graag adviseren over de laatste trends en je helpen bij het uitkiezen van de juiste kleur.

Ben je geinspireerd? Neem dan eens contact op met Kapper van Bellen, of maak direct een afspraak via onze handige planner.